(P) Rezervările online și cât de ușor poți ajunge azi la aeroport

Planificarea concediului a devenit mult mai ușoară datorită dezvoltării platformelor de rezervări online, care sunt din ce în ce mai numeroase.

(P) Rezervările online și cât de ușor poți ajunge azi la aeroport

Astfel, poți rezerva de acasă, în doar câteva minute, biletele de avion, cazarea și masa, dar și eventuale excursii opționale sau servicii de transfer la aeroport, dacă ai nevoie. Iată cum te poți folosi și tu de rezervările online, ca să-ți planifici rapid și ușor vacanța.
 

Rezervări online pentru biletele de avion

Nu mai este nevoie să iei la rând agențiile de turism și să ceri oferte pentru biletele de avion, nici să dai zeci de telefoane ca să primești un preț bun. Vei găsi pe cont propriu, online, cele mai bune prețuri pentru aceste bilete.

Poți căuta pe site-urile unor agenții de turism, ale unor companii aeriene sau pe platforme care îți afișează automat foarte multe oferte diferite, astfel încât vei găsi imediat ce îți dorești. 

Totul este foarte simplu și rapid, trebuie doar să introduci pe site câteva informații esențiale: aeroportul de plecare, destinația dorită, perioada de călătorie și numărul pasagerilor. Motorul de căutare va face restul.

Tot ce ai de făcut este să compari și să analizezi cu atenție zecile de oferte tentante pe care le vei primi. După ce ai găsit cea mai bună variantă, poți cumpăra biletele imediat, cu plata online. Trebuie doar să te asiguri că ai pe card toată suma necesară.
 

Rezervări online pentru transferul la aeroport

Tot online poți rezerva, dacă ai nevoie, un serviciu de transfer spre aeroport. Astfel, trebuie doar să treci pe site data călătoriei, orașul de plecare, numărul de pasageri și în câteva clipe vei cumpăra biletele. Transportul spre aeroport se face cu autocare moderne și confortabile, care pleacă din mai multe localități din țară și ajung la Otopeni. Desigur, poți închiria și o mașină, dacă dorești, tot prin intermediul acestui serviciu.
 

Rezervări online pentru cazare

La fel de simplu cum ai cumpărat online biletele de avion și transferul spre aeroport, poți rezerva și cazarea, plus serviciile de masă pe care ți le dorești. Există foarte multe platforme specializare în rezervări online, iar multe oferte pe care le vei găsi au posibilitatea de anulare gratuită a rezervării. În plus, foarte multe hoteluri sau pensiuni acceptă și plata la recepție, astfel încât nu e obligatoriu să plătești online în avans, dacă nu vrei.

 

Rezervarea online pentru cazare este foarte simplă. Alegi orașul dorit, apoi introduci mai multe filtre de căutare, astfel încât să găsești cât mai repede oferta care să corespundă cerințelor tale:

perioada de cazare

numărul de nopți

clasificarea hotelului

zona unde vrei să se afle unitatea de cazare (aproape de centru sau la periferie) 

numărul de persoane care se va caza (în funcție de acest aspect va trebui să rezervi mai multe camere sau un apartament mai spațios)

serviciile de masă pe care ți le dorești (doar cazare, cazare cu mic dejun, demipensiune etc)

facilitățile pe care vrei să le ofere unitatea de cazare (piscină, loc de joacă, plajă proprie, spa etc).

Tot pe aceste platforme de rezervare vei putea citi impresii ale turiștilor care s-au cazat la acel hotel și afla care este nota pe care i-o acordă, astfel încât să știi de la bun început dacă riști să ai surprize neplăcute. 

 

Alte detalii importante pe care le poți afla despre cazare folosind sistemul de rezervare online:

localizarea exactă pe hartă și distanța față de zonele de interes

limbile străine pe care le cunoaște personalul de la recepție

modalități de plată acceptate (prin card sau doar cash - unele unități de cazare ar putea refuza anumite tipuri de card)

diferite clauze speciale (număr minim de nopți pentru cazare, depunerea unui depozit în bani la momentul cazării, interdicții pentru animale de companie, hoteluri care sunt „adults only” etc)

facilități disponibile în cadrul unității de cazare (salon de coafură și masaj, agenție de turism, birou de schimb valutar, parcare gratuită sau contra cost, magazine, restaurante etc).

 

Iată cât de avantajos este să-ți planifici vacanța folosind rezervările online. În acest fel poți să-ți cumperi în doar câteva minute, din fața calculatorului, biletele de avion, cazarea și serviciile de transfer la aeroport.

Folosind această metodă vei găsi imediat cele mai avantajoase oferte pentru tine și nu vei avea surprize nedorite.

Program PRO X

 • Miercuri
 • 07:00 Stiri Sport.ro 7.00
  120 min
  09:00 Ora exacta in sport
  60 min
  10:00 Stiri Sport.ro
  45 min
  10:45 Ora exacta in sport
  285 min
  16:00 Marea Tacaneala
  60 min
  17:00 Prietenii tai
  60 min
  18:00 M.A.S.H.
  60 min
  19:00 Marea Tacaneala
  60 min
  20:00 O familie moderna
  30 min
  20:30 Prietenii tai
  90 min
  22:00 24
  60 min
  23:00 Da-i bataie! Local Kombat
  60 min
  00:00 Stiri Sport.ro
  60 min
  01:00 Ora exacta in sport
  90 min
  02:30 La bloc
  120 min
  06:00 Ora exacta in sport
  60 min

Stiri