(P) Va plac sloturile online cu supereroi?

Jocurile cu o astfel de tematica nu puteau lipsi din gama variata pe care dezvoltatorii o pun la dispozitia jucatorilor de pe intreg mapamondul. 

(P) Va plac sloturile online cu supereroi?

Hellboy, Flash, Femeia Fantastica sau Elektra sunt numai cativa dintre eroii care captiveaza atentia a milioane si milioane de fani. Super puterile lor care sunt puse in slujba binelui au fost transpuse cu succes si in pacanele. Tema este una care sigur te va prinde in mrejele ei si nu mai ramane decat sa te bucuri de grafica si coloristica deosebita pe care astfel de pacanele ti le pun la dispozitie. Fi deci prieten cu supereroii preferati si ei nu vor face decat sa iti rasplateasca fidelitatea prin castiguri fabuloase pe https://casinohex.ro/online-pacanele/.

Top 4 jocuri

1. Elektra  – este maestra in manuirea sabiei japoneze al carui ascutis este pus in slujba legii. Slotul promoveaza cartile de joc dar si pictograme de forta precum armele pe care orice ninja le foloseste : stelutele ascutite, cutitele de lupta specifice, lanturile,  dar si gheara de lupta folosita la escaladarea cladirilor. Simbolul wild te ajuta sa realizezi cat mai multe combinatii castigatoare si este intruchipat aici de catre Elektra care este pregatita de actiune. Apare pe coloana 2,3 si 4 si are functie de expandare inlocuind orice simbol mai putin cel al scatterului care este arma in forma de trident care iti ofera pana la 14 rotiri gratuite.

2. Hellboy – desi vine din iad se pune neconditionat in slujba binelui gratie savantului care l-a crescut de mic. Jocul foloseste ca pictograme cartile de joc dar si figura familiara a savantului, a omului amfibie, a geniului fara chip dar si a femeii de care Hellboy este indragostit. Bonusul pe care slotul il acorda se numeste bonus al subteranului si este declansat de aparitia a trei scattere care sunt aici simbolizate de mana dreapta a lui Hellboy. Misiunea este sa securizezi si sa indepartezi pericolul completand cele 4 nivele cerute de bonus si sa poti ajunge in camera unde este depozitata relicva sfanta. Odata ajuns acolo relicva iti va darui premiul promis.

3. Wonder Women – isi pune toate puterile la lucru pentru a te asigura de castiguri consistente. Cu o distributie din care nu lipsesc cartile de joc, wildul in acest slot este reprezentat de Femeia Minune. Aparitia acestuia pe randul 2,3,4 si 5 duce la combinatii care platesc substantial. Daca „ prinzi” trei astfel de wild-uri jocul activeaza 8 rotiri gratuite care beneficiaza de multiplicator x2. Scatterul este simbolizat de semnul victoriei stilizat sau daca vrei de aripa de vultur. Bonusul pe care il ofera este de tip bonus bet ceea ce inseamna ca atunci cand este activat premiul castigat este multiplicat de 50 de ori, ducand astfel la un castig memorabil.

4. Rex – este slotul care aduce in atentie un erou canin de aceasta data. Cainele politist Rex este renumit pentru indarjirea cu care urmareste si prinde infractori periculosi. In acest joc el nu face decat sa iti aduca cati mai multi bani in buzunar. Cartile de joc nu lipsesc nici de aici dar se ofera si simboluri puternice tipice muncii de politist cum ar fi : catusele , pistolul, elicopterul  dar si  pictograma cu  cainele Rex. Wild-ul este aici labuta lui Rex si  inlocuieste cu succes orice simbol cu exceptia scatterului. Aparitia a cel putin 3 scattere determina 16 rotiri gratuite care multiplica fiecare combinatie castigatoare cu x3. 

Ai acum la dispozitie eroii preferati asa ca nu ai nici o scuza in a nu face bani. Bucura-te de slotul ales si lasa superputerile acestora sa lucreze pentru tine !

Program PRO X

 • Luni
 • 07:00 Stiri Sport.ro 7.00
  120 min
  09:00 Ora exacta in sport
  60 min
  10:00 Stiri Sport.ro
  45 min
  10:45 Ora exacta in sport
  300 min
  16:00 Pimp my ride
  60 min
  17:00 Prietenii tai
  60 min
  18:00 Familia Bundy
  60 min
  19:00 Boiling Points
  60 min
  20:00 Prietenii tai
  120 min
  22:00 Jane & Maura:Detectivi in Boston
  60 min
  23:00 Da-i bataie! Local Kombat
  60 min
  00:00 Stiri Sport.ro
  60 min
  01:00 Ora exacta in sport
  120 min
  03:00 La bloc
  120 min
  06:00 Ora exacta in sport
  60 min

Stiri