(P) De ce manipularea sloturilor este doar o iluzie – explicatii de la specialisti

Cei care vor sa joace jocuri ca la aparate considera ca pot manipula pacanelele in favoarea lor.

(P) De ce manipularea sloturilor este doar o iluzie ndash; explicatii de la specialisti

In realitate, acest lucru nu este decat o iluzie, in special in sloturile online. Asta nu inseamna ca nu poti castiga, ci doar ca nu poti maslui jocul. Fiecare cazino si producator de jocuri se asigura ca sansele sunt egale pentru toti participantii iar acestia nu pot sa triseze.

Manipularea pacanelelor este doar un mit

Din mii de cazuri care au fost documentate specialistii au tras concluzia ca manipularea pacanelelor este doar o iluzie. Vei intalni un numar mare de metode si sfaturi despre cum poti sa castigi atunci cand joci la pacanele, dar ar trebui sa le iei in calcul doar pe cele care nu te invata sa trisezi sau sa incerci sa influentezi sloturile pentru ca acest lucru nu este posibil. In trecut a existat o metoda care putea influenta sloturile fizice. Se folosea un fir de nailon si o moneda speciala care crestea balanta de joc in aparatele primitive. Acest lucru nu mai este posibil in prezent nici la sloturile fizice si cu atat mai putin la cele online. Primele sloturi fizice ofereau si posibilitatea ca rolele sa fie oprite intr-o anumita secventa insa la astfel de rezultate puteau sa ajunga doar persoanele care stiau tehnic cum sa influenteze aparatul. Nici acest lucru nu mai este posibil in prezent si in plus, va trebui sa te gandesti si la faptul ca online toate metodele fizice se anuleaza.

Specialistii atrag atentia asupra unui lucru realist. O companie care investeste foarte mult in cercetare si in dezvoltare sau in productia de aparate de pacanele instaleaza sisteme de protectie astfel incat aparatele sa nu poata fi masluite. Online, programele sunt securizate astfel incat sa nu existe sansa de a fi afectate de boti si alte coduri rau intentionate. 

Exista o serie de metode cu ajutorul carora iti poti mari sansele de castig la sloturi online mai ales pentru ca sloturile online functioneaza de obicei in avantajul clientului. Toate sloturile oferite de un cazino online este verificat tehnic inainte de a fi publicat, ceea ce inseamna ca mecanismul de plata si sansele de castig sunt garantate. Slotul a fost testat inainte de a fi oferit online pentru cateva zeci de mii de runde astfel incat sa fie conform cu solicitarile ONJN.

Sloturile din cazinourile online ofera mai multe informatii cu privire la metoda de castig si la combinatiile cele mai bune. Regulile sunt de obicei transparente astfel incat toti playerii sa stie la ce se asteapta in urma jocului. Tinand cont de aceste reguli vei putea cu siguranta sa obtii cele mai bune rezultate si sa investesti in joc rezonabil fara sa iti pui bugetul in pericol. Vei vedea ca prima regula a tuturor jocurilor pe bani din cazinouri este sa fii major si iti recomandam sa nu incerci sa trisezi si sa pacalesti sistemul pentru ca atunci cand vei fi prins vei fi banat de pe site-urile cazinourilor.

Oficiul National pentru Jocuri de Noroc a aprobat acordarea catre Betfair International Plc a licentei de organizare a jocurilor de noroc nr. L1160655W000329.

Program PRO X

 • Miercuri
 • 07:00 Stiri Sport.ro
  120 min
  09:00 Ora exacta in sport
  60 min
  10:00 Stiri Sport.ro
  45 min
  10:45 Ora exacta in sport
  285 min
  15:45 Stiri Sport.ro
  15 min
  16:00 Marea Tacaneala
  60 min
  17:00 Prietenii tai
  60 min
  18:00 Singuri la copii
  60 min
  19:00 Marea Tacaneala
  60 min
  20:00 Prietenii tai
  120 min
  22:00 Arma Mortala
  60 min
  23:00 Da-i bataie! Local Kombat
  60 min
  00:00 Stiri Sport.ro
  60 min
  01:00 Ora exacta in sport
  120 min
  03:00 Narativul
  45 min
  03:45 La bloc
  135 min
  06:00 Ora exacta in sport
  60 min

Stiri

Modifică setările cookies